Mitt liv som 4 barns och tvillingmamma

2018

Ett nytt år, ett helt nytt år!

Snart är vi i 2019 😀 Jag har redan köpt lite julklappar inför 2018, har min presentbag. Alltid bra att ha den, då ngn fyller år, barnen ska på kalas m.m. Så rotar man fram ngt fint där! Älskart!

 

Min mobil är helt sönder. Fick budet igår att det kommer kosta 1000:- att laga. Då tänker jag, hm ska jag laga den fast jag själv betalade 650:- beg för den eller köpa en helt annan. Det lutar åt en annan MEN det är så jäkla jobbigt då allt innehåll försvinner! Mobil bank id, allt!

tom min son som är 9 år sa imorse, ja men mamma din gamla telefon buggar så mkt plus att den blir het så man inte kan ta på den. Lika bra att köpa en annan.

Så ja det är väl så men det tar emot också. Kanske för att man blivit så bekväm i dagens läge?

 

Mkt kalas står på agendan! Början på Januari var vi på barnens kusins 4 års dag! Roligt roligt, dom sprang och jagade varandra så mkt att svetten rann. Nu på Söndag är det dags för våra tjejer att fylla 7 år! Alltså jag kan inte tänka mig att dom inte är bebisar! Vad hände? Dagistiden är all gone och nu är det bara skola. Det är skönt på ett sätt men på ett annat sorgligt.

 

Nu blir det jobb sedan iväg med tösabiten.

 

Tänk här var tvillingarna runt 8-9  månader! Melvin 3.5 och Felicia 6.5 år!

Rosie Permans foto.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats