Mitt liv som 4 barns och tvillingmamma

Long time no see

Tiden och dagarna bara flyger iväg. Men vad vi njuter.. Även om dagarna inte är det bästa till vädret så njuter vi av varandras sällskap. Mina systerdöttrar har varit här hos oss i 2 veckor ca.. Åkte hem i Lördags och nu är det ” bara ” Julia kvar.. Den äldsta av dom. Så vi har det jätte mysigt och roligt..

Vi har hunnit med en tripp till kolmården med hela Lakegatan, och herregud vad VARMT det var. Jag kan säga att det inte var ngn hit med barnen då det var så varmt, dom njöt i början men sedan på slutet var dom varma och trötta. Alla ville bara mot bussen. Dom är ju även vana att ta paus då det blir för mkt ute och här var det gå gå gå gå pausa äta men ändock ute hela tiden. MEN ändå så nöjda ! Det var safari, nöjesfältet, delfinshowen och Bamses Värld. Vi hade turen efter att stått ett tag och hamnade längst fram på delfinshowen. Gissa om det var uppskattat !

Dom är ju i den åldern nu också att dom njuter och faktiskt uppskattar då man åker på grejer med dom.. Jhonnies kusin Ellin var med oss. Så det vart verkligen en heldag med familjen. Gnäll på barnen och gnäll på oss haha. Blir så då det blir mkt värme och mkt barn som har olika viljor.

Jag var helt död då vi åkte hem, vi åkte kl 8 på morgonen och jag jobbade innan vi åkte så jag var helt slut i kroppen..

Nej nu ska jag ta och VILA. Japp ni läste rätt.. VILA. Jag måste för om jag ska jobba ikväll måste jag ha tankat lite så man orkar med !

Bildbombar här nedan och låter bilderna tala för sig själva.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats