Mitt liv som 4 barns och tvillingmamma

Hemma mys

Finns inget bättre än att vara hemma och bara vara ! Har precis avslutat en gammal goding med Jim Carrey, haha jag älskar hans filmer. Till filmen avnjöt vi hamburgare som vi stekte i äkta smör. Otrolig skillnad! Så himmelskt gott.. Mycket godare än dom man äter ute, så är det nog med det mesta man äter. Innan idag så körde jag våfflor med grädde, sylt, jordgubbar och ringlande chokladsås över allt. Super gottigt. Håller på och kollar för jag vill ha en loftsäng till Melvins rum, och hade bestämt mig MEN har såklart ångrat mig. Så nu måste jag checka efter en ny.

Jonte är här med oss, min systerson.. Älskar då familjen är samlad och hur han umgås m barnen. Han älskar dom från hjärtat och dom likaså. Det är så underbart att se. Livet är kort ! Det gäller att ta vara på det lilla extra i vår tillvaro.

Nu ska jag diska undan, och kontakta en tjej som jag fick tag på åt en kanin som far illa hemma.. Sedan kommer barnens farfar till oss im med påskägg. Så vill fixa klart redan ikväll eftersom jag jobbar som vanligt innan..

Kramar på er !

20160325_21224020160325_13233820160324_203627

Jag är kattvakt åt grannarna i helgen som tack fick jag en supergod tårta !# hade inte förväntat mig alls !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. josefinerappel

    Mumsigt det såg ut, här hemma har vi hoppat över våffeldagen och kört på ett resturangbesök istället. 🙂

stats