Mitt liv som 4 barns och tvillingmamma

Helg!

Så jäkla skönt med helg. Den här helgen har varit efterlängtad.. Det har känts nu som ett att bränslet börjar ta slut. Att man måste fylla på det genom att tex VILA. Jag är rätt dålig på det men ska börja att ta tag i det faktiskt. Man kan inte göra det på engång, men lite är bättre än inget. Efter jag städat köket idag tex så vilade jag genom att titta på en film. Det är så jäkla skönt att bara lägga sig ner och varva ner.. Men sen poppar allt vad man ska göra upp i huvudet.

Det är veckodagarna med lämning hämtning katthemmet möten med skolorna skolval läkarbesök m.m. som känns för mkt. Jag vill att alla bitar ska falla på plats och att det bara rullar på nu. Det rullar halvt´kan man väl säga, och det kommer alltid vara ngt. Allrahelst då man har barn. Men just nu kring våran son vill jag att han ska få den hjälp han behöver. Och i Maj är det planerat att allt ska starta. Så det är skönt men vägen dit har varit lång och alla dessa möten och alla dessa traggliga mornar. Det tär! Men vad gör man inte för sina små diamanter? Man måste även om man är trött och sliten, man måste. Man måste resa sig för deras skull och göra en bra väg för dom.

 

Något som jag blir så jäkla glad utav är ICA här nere haha. Dom har ju börjat bygga om väldigt mkt och det kommer bli så jäkla snyggt. Dessutom har jag blivit tillfrågad att vara med på premiäröppningen och jobba. Så det har jag självklart tackat ja till!

Mycket med katthemmet också, varje dag. Mån – Söndag. Idag fick jag in en liten misse som ngn kastat ut i ett sophus. Fattar inte hur människor tänker!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats