Barnens trygghet | Mitt liv som 4 barns och tvillingmamma
4barnsmamman

Mitt liv som 4 barns och tvillingmamma

Annons

Barnens trygghet

Ibland behöver man ett break i allt omkring sig, speciellt då man är mitt uppe i något som får en att faktiskt tappa andan lite.. Vi har nu äntligen bytt skola och förskola och det känns super bra. Äntligen har vi hittat hem kan man säga! Det är så otroligt viktigt för barnen, att dom har den här grundkänslan att här ska jag vara på dagarna och här ska jag trivas. Finns inte den, då bör man göra något åt saken. Sedan vart det här mkt enklare, att mornarna skall sammanstråla på ett fint sätt för barnens skull. Samma byggnad, samma väg att åka. Kan inte bli mera perfekt, för att inte prata om pedagogerna! TOPP!

Men resan hit har varit minst sagt tuff, 6 olika skolor besökte vi innan vi bestämde oss för den här. Möte efter möte. Ena veckan hade jag 4 läkarbesök för min egna del, sövning och besök på samma dag.. andra dagen var det telefonmöte 15 min jag vaknat ur narkos. Så ja, det har varit riktigt tufft. Men man tar sig ju igenom det, för barnens skull och för sin familjs skull. I slutändan blir det ju bra, bara det att vägen dit kan ju vara väldigt krokig ibland.

Det har nog hänt lite sedan sist. Eller LITE, skulle vilja säga mkt. Jag har ju blivit FRU numera ! Men det hinner man inte dela med sig utav nu, så mkt man vill berätta kring känslor, mkt foton att visa m.m. En av våra lyckligaste dagar, och att se sin man gråta med händerna för ansiktet då man gick längs gången.. Det slår allt jag varit med om i mitt liv. Det är ren kärlek och som Jhonnie själv sa, ” då du kom där nere så kände jag FAN vad jag älskar henne ” .. Det var en magisk dag med massa kärlek. Underbart !

Men nu är det dags att bege sig till skolan!

Ha en fin dag, klä er varmt. Nu är det höst !

Kram

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
4barnsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats