Dagen är här! | Mitt liv som 4 barns och tvillingmamma
4barnsmamman

Mitt liv som 4 barns och tvillingmamma

Annons

Dagen är här!

Dålig uppdatering, jag vet! Har totalt glömt bort att skriva och inte haft lusten heller.

Så var dagen här, imorgon är det bf! Tiden har gått så fort att man knappt hunnit med känns d som. Men imorgon är det alltså slut.. Så nu är det nedräkning, bokstavligen!

Spännande. Jag har känt mig trött som jag brukar göra en vecka innan, samma känsla som m alla andra barnen. Jag tror den kommer mellan 5-7:e .. Så vi får se om min känsla slår rätt. Nästa helg iaf! OCh en pojke tror jag det blir.

 

Sedan har vi ju blivit med valp! En helt underbar liten Ben! Jhonnie fick honom av Nikola i present då han fyllde år, och det är ju inget spontant med tanke på att vi pratat minst ett år om valpköp. Men han är helt underbar och är så så välkommen i våran familj! Det går bra m katter och allt, drf var det bra att han kom då han var bebis! Nu har han varit hos oss i en månad redan så det flyter på.

Nej nu ska jag ta och plocka undan efter maten, vila aka sova antar jag.. Och bara försöka ta det lugnt. Jobbet kallar imorgon, jobbar fortfarande. Börjar kännas lite i kroppen men som sagt, har ju fasiken klarat hela graviditeten! Gått upp 12 kilo, vilket är så skönt för med dom andra gick jag upp över 30 kg.

 

Trevlig helg,

Kram från oss!

Bilden kan innehålla: hund och inomhus

Bilden kan innehålla: hund, vardagsrum och inomhus

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
4barnsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats