Härliga dagar | Mitt liv som 4 barns och tvillingmamma
4barnsmamman

Mitt liv som 4 barns och tvillingmamma

Annons

Härliga dagar

Det blåser av och till men vad gör det EG.. för vi är ju lediga! Det är det vi tänker på iaf, det är så himla skönt med all den här lediga tiden kring barnen. För snart börjar skolan och alla rutiner, alla möten ja allt som tillhör. Och mer därtill!

Vi har haft mkt på schemat dom här dagarna, det har varit grill, vi har besökt Tom tits, vi har gjort utflykter. Jag var inne i stan för att möta upp min pappa, fastrar och mina systrar. Så vi käkade på restaurang och myste. Också en liten grej i vardagen som får stressnivåerna att landa!

 

Igår var vi ute och plockade blåbär. Jag, Jhonnie och barnen.. Gjorde sedan en blåbärspaj.. Så gott! Och jag älskar naturen här vi bor.. För det är så vackra platser, och det bästa är att det är gångavstånd till allt. Det är så underbart!! Kommer aldrig flytta härifrån, även om vi haft tanken på det så nej.. Det är här man vill bo.

Rosie Permans foto.Rosie Permans foto.Rosie Permans foto.Rosie Permans foto.

Rosie Permans foto.Rosie Permans foto.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
4barnsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats