Veterinärsbesök | Mitt liv som 4 barns och tvillingmamma
4barnsmamman

Mitt liv som 4 barns och tvillingmamma

Annons

Veterinärsbesök

Igår var det en tuff dag. Jag fick så sprängande huvudvärk så huvudet höll på att gå sönder, iaf vad det kändes som.. Jag hann inte äta frukost då jag först skulle lämna barnen sedan ner till karantänen och fixa inför veterinären som skulle komma till oss. Sedan ner till katthemmet 9.15 för att ta emot olika katters nya ägare som behövde friskhetintyg till sitt försäkringsbolag.. sen kom veterinären vid 9.30, och vi höll på till 16 tiden… Snacka om att vi båda var slut.

15 vaccinatioer

2 avlivningar

7 undersökningar

6 friskhetsintyg

1 lejonklippning

2 chipmärkningar

Och sen får man tänka på vilken tid det tar med varje katt då alla katter inte är samarbetsvilliga.. så det tog sin lilla tid och avlivningar är aldrig roliga, även om det är för kattens bästa..

Nu har jag 3 veckor att se om en katt som jag har hand om blir sämre, isåfall får han somna in 8 feb…Min lilla gubbe. Usch, nej det är verkligen inte bara att sitta och kela med katter som många tror.. Det är ett mega jobb där nere.. Man måste nästan vara med en heldag för att få en inblick i vad vi gör.

Efter allt så gick jag och Eva ( Eva Molin, guldveterinären som även är med på tv 4, då dom visar veterinärerna.) upp till mamma, där hon fixat varma mackor, semlor osv åt oss. Så himla snällt och gott !

Men hur som, kom hem 16 ner till 18 igen för att skriva kontrakt på en misse.. Sedan somnade jag 20.30 med en skalle som jag ville slita bort !

En ny dag idag får hoppas på det bästa. Mys helg med mina älsklingar är en sak som är säker iaf !

.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
4barnsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats