Bara njuter! | Mitt liv som 4 barns och tvillingmamma
4barnsmamman

Mitt liv som 4 barns och tvillingmamma

Annons

Bara njuter!

Dagarna rullar på, tiden likaså! Men det är så härligt och vi alla bara njuter. Vi försöker göra massa saker vissa dagar, och vissa dagar ingenting alls i princip. Bara vara och inte ha ngt inplanerat är så skönt! Även för kidsen. Känna känslan av ingen stress eller något. Jag har inte haft ngn lust till att skriva heller, utan lagt ner all min tid och energi till massa roligt m barnen. Skansen, utflykter, gjort sightseeing inne i stan och tro d eller ej, men det är så mkt man inte ser när man bara går rakt fram i Sthlm. Älskar sthlm! Så underbart vacker stad vi har.

Jobb jobb jobb, riktigt mkt på katthemmet. Det finns inga platser kvar på pensionat nu, så man får avboka boka om osv. Men såklart mera tillsyn mm och med min position som omvårdnad/hygienansvarig så höjs ansvaret ännu mera. Mera pappers göra mera omsorg. Men älskar det fartfyllda ändå, även om vissa kvällar är min energi helt nere på noll.

I Augusti blir det liten minisemester för oss, då bär det av till Göteborg. Så det längtar vi till. Vi sprider ut det lite det här året, Grönan, Göteborg, små tripper till städer i Sverige osv istället. Jag har nu 8 veckor kvar så snart får vi se vem den här lilla godingen är som bökar omkring i mammas mage är.

 

Nu måste jag ner och fixa lite inför utlämning av katt. Sedan ska jag och Ellen dra och fixa möbler hemma hos mig,

 

Kalas för Eddy när han fyllde 3 år. självklart gjorde sig tjejerna fina för sin lilla prins. Felicia och Melvin får man inte med på foto längre, man märker hur stora dom börjar bli. Tur jag har twinsen och bebisen som jag kan fota galet på! #Älskar foton,älskar att fånga ögonblick!

Rosie Permans foto.Rosie Permans foto.

 

Rosie Permans foto.

Rosie Permans foto.Rosie Permans foto.Rosie Permans foto.Rosie Permans foto.Rosie Permans foto.Rosie Permans foto.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
4barnsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats