Sätesbjudning | Mitt liv som 4 barns och tvillingmamma
4barnsmamman

Mitt liv som 4 barns och tvillingmamma

Annons

Sätesbjudning

Den här lilla rackaren har ju borrat ner sig med rumpan nedåt i bäckenet. Så vi får se, den har på sig ca 4-5 veckor till att vända sig annars kommer läkaren försöka. Går det inte kommer jag absolut ta kejsarsnitt. Jag tänker inte riskera att det blir akutsnitt pga ngt som går snett om man föder m rumpisen före. Helt onödigt! Då är det bättre att det går lugnt till, både för mig bebis och Jhonnie.

Med tvillingarna så föddes Jennifer vanligt men Emilia låg på tvären och eftersom det gick så fort hann dom inte vända henne, så det vart akutsnitt på henne. Man sövs och det blir så dramatiskt allting.

Däremot fick jag grönt ifrån min kirurg på KS att jag FÅR föda vanligt trots min kompis i huvudet. Så det känns så så bra!

Jag har mått så otroligt bra, i 32 veckor har jag inte haft huvudvärk, inte ngn smärta i kroppen och det är en så fantastisk känsla som inte går att sätta ord på!

Det enda jag fått är eksem och graviditetsklåda. Jag har kliat sönder benen så det rinner bokstavligen blod på dom. Har fått en lättare kortisonkräm men nja.. men men allt är så bra för övrigt så jag bara njuter. Jag har en liten bebis som bara vänder sig och bökar hela tiden haha. Är så himla nyfiken på vem det är! Pojke, flicka? Jag tror pojke!

Vi har fortfarande inte kikat och kommer inte göra det heller .. Vill höra bm säga ordet vilket kön det är! Snart snart, det tickar på! snart bara 7 v kvar.. VECKOR.. Förut var det månader.. Snart barnen sitt syskon som dom pussar utanpå magen, och bara ropar bebis kommer du snart haha.Dom är så duktiga i allt och ser framemot detta! Melvin kom spontant igår och sa, jag ska massera dina fötter och ben så du får lite mysigt mamma. Du och bebisen.. Haha så himla söt!

 

Vi var ute och köpte tv bla igår, och jag hade inte vilat på hela dagen.. Så jäklar vilken mensvärk jag hade. Men det är också bra! För det har jag haft m alla runt samma vecka och förlossningarna har ju gått smidigt. Men ja det kändes haha. Det börjar bli tungt där inne! Men värt det efter att suttit till 4 i morse och glott på filmer haha.

Bildresultat för samsung 65

Samsung 65.

 

 

Rosie Permans foto.

Rosie Permans foto.Rosie Permans foto.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
4barnsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats