Frustrerad... | Mitt liv som 4 barns och tvillingmamma
4barnsmamman

Mitt liv som 4 barns och tvillingmamma

Idag när jag åkte Sickla möttes jag av den här spänningen som man inte vill skall finnas.. Vi satte oss vid en man på tåget, som såg nervös ut och snurra tummarna. Efter en stund började vi prata och vi kom fram till att han hade varit och tittat på lägenhet i Fisksätra. Hans nuvarande område är Tyresö. Vi pratade hela vägen till Sickla, och man kunde se spänningen i axlarna försvinna och ett varmt leende komma fram. Tillslut skulle vi av och han bedyrade hur trevligt det var att möta oss. Sedan kommer vi till våran hemfärd IFRÅN Sickla på eftermiddagen.. Det står fullt med människor på perrongen, vi står så vi nästan inte syns.. Sen sticker ett huvud fram och frågar mig på engelska vart “andus” playhouse låg..hon vart så GLAD att jag besvarade hennes fråga. Hon gick glatt därifrån m barnen i varsin hand.

Tänk om människor kunde lyfta sitt huvud och se varandra, ett leende gör mera än vad man tror. Det värmer rakt in i hjärtat.

Jag blir så jävla ledsen i hjärtat ! Att människor ska känna skam för ngt dom inte gjort eller ens är med på ! Detta som IS gör har inget med religion eller islam att göra. Dom är ett jävla patrask som skapar ngt eget, något som inte finns. VI måste stå tillsammans.. Det får inte bli vi och dom.

Om det ska vara, så är det ALLA VI mot dom med andra ord DOM är IS.

Egentligen borde det vara hela världens färger på profilbilden.

 

 

 

stats