Mitt liv som 4 barns och tvillingmamma

2016 – 02 – 09

Vaknade upp och tvillingarna skall gå på förskolan för första dagen på nästan 2 veckor. Dom fick vara hemma förra veckan för det gick inte, dom hostade så mkt och snorade. Dom var även så trötta att nej, då får man vara hemma och vila. Då går smittan bort men även att man kurerar sig så att man orkar ! Tempot på förskolan är inte att leka med då man känner sig hängiga.

Nu är Felicia och Melvin sjuka istället.. Det är såna här perioder som är kämpiga, och allra helst då man har många barn.. För det går runt runt. Det ” sköna ” är att ju äldre dom blir det mest  halsont m feber och inte så mkt annat.

Igår var det mycket.. Först doktor för mig själv, sedan veterinärsbesök, sedan 5 års kontroll och sedan katthemmet igen på kvällen.. Många tror att man bara kelar med katter.. Oh lord. Om det vore så väl ! Allt det ansvar man ansvarar för.. Vissa dagar blir man svettig. Tro mig ! Jag skall skriva en lista hur EN DAG kan se ut för mig.. Så får ni se om man bara gullar med katter haha.

 

Ska ta en fika senare med min fina mamma, det är något jag har bestämt iaf. Jag älskar henne så otroligt mkt.. Hon har alltid funnits där och hon är en genuint fin människa. Vi har våra duster och tjafs men blir alltid sams och hon har skinn på näsan vill jag lova. Plus att hon är aktiv och fräsch !

Nu ska jag ta en dusch och sedan bär det av mot hälsocoachen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats