Barbeque time | Mitt liv som 4 barns och tvillingmamma
4barnsmamman

Mitt liv som 4 barns och tvillingmamma

Annons

Barbeque time

Något som jag älskar mycket det är då man är ute hela tiden, grillar, fikar och bara myser. Jag älskar att sitta ute sent om kvällarna med eller utan barn för att bara vara. Och för att ta tillvara på den lediga tiden man har.. Då man har skolbarn allrahelst där det sker mkt av olika anlediningar, så tar det oerhört mycket på ens ork. Då är det så viktigt att bara andas in det fina och låta kroppen varva ner. Jag har känt åtskilliga gånger att jag är nära kanten av utmattning tex. Men eftersom jag nu har gått kurser för just stresshantering,kan jag direkt backa mig själv så jag inte faller ner där. Men det ÄR viktigt att man gör det i tid för annars kan det lätt vara för sent.

Vi som sitter ute är ett härligt gäng, man pratar, skrattar. Pratar filmer, pratar gamla minnen, vissa som jag inte haft i min bekantskapskrets berättar sina historier vad dom gjorde som unga.. Ja det är härligt. Och det kommer fler och fler som sätter sig, det är det härliga i det hela.. Vi bara fylls på med fina människor kring bordet.

Snart är det vinter och man ses inte lika ofta. Sedan vet man inte vad morgondagen har att erbjuda så för MIN del, så njuter jag av varenda dag.

Igår grillade vi och det blir nog av idag igen, om vädret tillåter. Men först lite ärenden med min fina Ellen <3

Något jag älskar är foton. Jag älskar känslan och djupet av det hela. Och jag fotar rätt mycket då jag är ute med min familj, dels är det såklart minnen men också för att jag älskar att fånga just DET ögonblicket.

 

 

Eddy håller handen med Emilia, nästintill som syskon!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
4barnsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats