Tom Tits besök | Mitt liv som 4 barns och tvillingmamma
4barnsmamman

Mitt liv som 4 barns och tvillingmamma

Annons

Tom Tits besök

Vi var på Tom Tits med barnen, och det var super uppskattat! Syskonbarnen var också med.. Jag själv hade aldrig varit där men det var en mysig dag och alla barnen vågade åka robotarmen som dom nu har där.. Själv avstod jag då jag precis ätit haha. Vi var väl där ca 6 timmar något.. Och vi hann med det ena och det andra.. Barnen testade verkligen allt. Och det var så roligt att se deras uppspärrade ögon hur spännande allt var.. lika stora som mina då vi åt buffén 😀 Gud så gott, jag älskar att få plocka det man vill och för att inte prata om det som vankades efteråt i efterrätt. Mums!

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
4barnsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats