Våren är här! | Mitt liv som 4 barns och tvillingmamma
4barnsmamman

Mitt liv som 4 barns och tvillingmamma

Annons

Våren är här!

Vilket väder det är.. Man bara känner hur våren är på ingående! Solen skiner och dom här speciella fåglarna kvittrar.. För att inte prata om pollen. Men härligt är det iaf!! Jag tror att den här sommaren kommer bli varm. Det är oftast våren som inger hur sommaren kommer bli, för som förra året det blåste som fasiken på våren och det var KALLT. Ända in i April Maj var det KALLT.. Och sommaren, hur var den? Den var så kall!! Men den här våren, den är varm trots att det är kyligt i luften som det ska vara eg nu. Men hur som jag tror det kommer bli sol dagarna i ända!

 

Dagarna flyger iväg och jag är snart i början på 5:e månaden! sjukt egentligen vad tiden går fort! Kan knappt tro det att snart får vi en liten familjemedlem. Vi alla längtar, och barnen är så upp i varv och vill se den lilla, dock kommer vi inte ta reda på könet utan det skall bli en överraskning.

Vi hade en mysig dag idag då barnens farfar kom på besök så det vart lite påskfika, och massa prat. Och vi bara är faktiskt, det är ju påsklov! Så vi tar dagarna som dom kommer och planerar ingenting. Det är också väldigt skönt, att låta barnen INTE ha något att göra. Oftast så är det spring hit och dit på olika saker och då anser jag personligen att det är viktigt att få varva ner också. Tjejerna har tex simskola på skolveckorna. Så dom är helt slut! Så det är mys dessa dagar, plus att kusinerna är här.

Rosie Permans foto.

Rosie Permans foto.

Rosie Permans foto.

 

Hare gött! Nu ska jag ta och stänga katthemmet!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
4barnsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats