Vilket sjukhus vill du föda på? | Mitt liv som 4 barns och tvillingmamma
4barnsmamman

Mitt liv som 4 barns och tvillingmamma

Annons

Vilket sjukhus vill du föda på?

Då sitter man här igen och ska om 5 veckor välja ett sjukhus att föda på. Det är lite annorlunda nu jämför när jag födde dom andra. Då ringde man bara in till det sjukhus man ville till och checkade av om man kunde komma. Sedan då man fick klartecken så åkte man. Nu ska man lista sig på det sjukhus man vill föda på via sin barnmorska. Sedan om det mot förmodan inte finns plats där då dagen är kommen, då ligger det på deras bord att hitta ett annat sjukhus till dig. Men jag kommer välja Huddinge Sjukhus, där har jag fött alla barnen och har varit super nöjd! Det är en bit att åka MEN där finns också barnspecialister som det inte finns på dom andra BB. Det är till Huddinge alla åker som blir allvarligt sjuka eller dylikt, plus att dom har hemsjukvård. Jennifer hade jätte hög halt av gulsot. Så henne fick vi hemsjukvård till. Då kom dom hem med “solariumet” och det kom en sköterska varje dag som checkade av halten. Sedan låg hon där och solade. 😉 Så det är toppen bra! men sedan är det säkert lika bra vart man än föder, där man känner sig bekväm och den lilla får komma ut iaf.

Vart har ni tänkt att föda? Ris eller ros till det sjukhuset?

 

Det är spännande och jag tänker då man redan fött barn så känner man igen allt då det väl startat och då tvillingarna kom så tänkte jag ” nu är jag här igen” haha. Och eftersom vi inte ska ta reda på könet så blir det ju lite speciellt också.. Ska på RUL nu den 12 April- så då får man se den lille åter igen. Spännande m tanke på att jag bara var  i vecka 11 då jag var där sist för att göra KUB och kolla om det var en eller två bebisar.

 

Jäklar nyser som jag vet inte vad.. Ögondroppar får jag använda det är skönt, inga tabletter men dropparna och nässpray. Så tack för det iaf!

 

Nu måste jag ner till karantänen och fixa i ordning sedan ta emot besök på katthemmet.

 

Rosie Permans foto.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
4barnsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  Spännande med en nr 5 🙂

  Jag födde Mikail, Emre, ilyas och Selin på Danderyd och älskade det sjukhuset..
  Med Emir så övertalade Sibel mig att föda på BB sophia… så fint och så bra där!! Synd att de har stängt annars hade jag verkligen rekommenderat dig att föda där 🙂

  Kram kram

  1. 4barnsmamman
   4barnsmamman

   Ja visst blir det så att man fastnar ju där man trivts tidigare! tiden rullar redan i vecka 26 hihi

Annons
stats